POZOR! Česká pošta kolabuje, doba doručení je aktuálně 5-10 dní! Pokud to není nezbytně nutné, doporučujeme vybrat jiného přepravce. Děkujeme.

Hodnocení obchodu

5,0 164 hodnocení
Přidat hodnocení
5
161x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JS Avatar autora | 3.12.2018
Jenom doporučuji ????????????????????
Avatar autora | 3.12.2018
+ Perfektně zabalené. i křehké zboží dorazí v pořádku...
+ Velmi dobré ceny...
+ Fungující poradenství...
+ Opravdu kvalitní zboží...

Vybavení pro terária jednoznačně kupovat tady...
J Avatar autora | 3.12.2018
Jsem velice spokojen.Ale jsem velice nespokojen z dopravcem PPL,který mne už po několikráte zklamal,jak z dodací lhutou,tak z pozdním zasláním SMS.A tentokrát řidič neměl ani terminál pro platbu kartou ani drobné na vrácení zbytku peněz.Vám děkuji za bezvadnou komunikaci. Přeji pěkný den.
Avatar autora | 28.11.2018
Expresní vyřízení a dodání. Pan Mužíček je mimo jiné vždy ochoten poradit s výběrem ne jenom osvětlení :)
DC Avatar autora | 31.10.2018
:-)
Avatar autora | 21.10.2018
+ Rychlé odeslání, super komunikace
+ Boží věcička, naše zelená drštička bude mít na Vánoce radost :)

Avatar autora 14.12.2018
Dobrý den Nikol, jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás spokojená a Vaše hodnocení nám udělalo velkou radost. ;-) Mužíček
Avatar autora | 12.10.2018
+ Rychlé dodání

Avatar autora 14.12.2018
Dobrý den, moc děkujeme. Mužíček
Avatar autora | 12.10.2018
+ po objednani ihned prislo p.Muziček me vysel vstřic nemohl jsem poslat meila tak to swe mnou vyřešil k me spokojenosti

Avatar autora 14.12.2018
Dobrý den, velice děkujeme za kladnou recenzi. :-) Mužíček
Avatar autora | 5.10.2018
+ přehlednost
+ cena
+ rychlost

Avatar autora 14.12.2018
Dobrý den, děkujeme a jsme rádi, že jsme Vás potěšili. Mužíček
DB Avatar autora | 3.10.2018
Zboží dorazilo do druhého dne po objednání.
Avatar autora | 2.10.2018
Vřele doporučuji.
Avatar autora 14.12.2018
Dobrý den, velké díky za pozitivní hodnocení. Mužíček
Avatar autora | 30.9.2018
+ Majitel je odborník a je ochoten se vším poradit a pomoci
+ Rychlé jednání a doručení

Pan Mužíček má několikaleté zkušenosti v oblasti teraristiky a je ochoten poradit s nákupem, pokud si nebudete vědět rady
Avatar autora 14.12.2018
Zdravím Vás, děkujeme za pěknou recenzi, potěšila nás. :-) Mužíček
Avatar autora | 21.9.2018
+ velmi rychle dodani

Avatar autora 14.12.2018
Dobrý den, i Vám děkujeme za super hodnocení. ;-) Mužíček
Avatar autora | 18.9.2018
Vyborné zboží, perfektní komunikace s panem Mužíčkem
Avatar autora 14.12.2018
Dobrý den, těší nás Vaše spokojenost s komunikací a produkty. :) Za hodnocení děkujeme. Mužíček
Avatar autora | 12.9.2018
Veliká spokojenost!!!Kvalitní zboží, výborná komunikace, rychlé doručení, perfektně zabaleno!!!SUPER!!!
Avatar autora 14.12.2018
Dobrý den, moc Vám děkujeme za kladnou recenzi, udělala nám radost. ;-) Mužíček
J Avatar autora | 9.9.2018
Nakupuji zde pravidelně osvětlení pro Agamu vousatou, .věci pro krmný hmyz a parůžky pro psa a vždy naprostá spokojenost .Přehlédne stránky, rychlé vyřízení a doručení objednaného zboží. Skvělá komunikace obchodu. A vysoká kvalita zboží.
G Avatar autora | 5.9.2018
Avatar autora | 1.9.2018
+ Naprostá spokojenost, rychlost dodání, komunikace a případné řešení problémů! Naprostá spokojenost ve všech směrech!

Avatar autora 14.12.2018
Děkujeme Terko, i Vám moc děkujeme za kladné hodnocení. ;) David M.
Avatar autora | 28.8.2018
+ Naprostá spokojenost, zboží dodáno obratem, vzorně zabalené

Avatar autora 14.12.2018
Dobrý den, jsme moc rádi, že s námi máte dobré zkušenosti. :) Děkujeme. Mužíček
Avatar autora | 24.8.2018
naprosto bezproblémový nákup, spokojenost se vším!
Avatar autora 14.12.2018
Dobrý den, děkujeme za pozitivní recenzi, to potěší nejvíce. :-)) Mužíček

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 168

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.