Hodnocení obchodu

5,0 391 hodnocení
Přidat hodnocení
5
383x
4
4x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Karel Čada | 8.4.2021
Super e-shop a pohotový majitel,který rychle reaguje,poradí a vyjde vstříc. Je vidět,že to co dělá ho baví a zvířatům rozumí.Děkuji
Avatar autora | 29.3.2021
+ rychlé dodání

Avatar autora | 26.3.2021
Skvělý servis , poradenství, rychlé vyřízení objednávky,
Avatar autora | 25.3.2021
+ Sortiment, rychlost dodání, profesionalita

Avatar autora | 15.3.2021
velmi ochotný majitel, rychlé jednání a dodání zboží, velmi doporučuji
Avatar autora | 13.3.2021
+ rychlé dodání
+ spolehlivý obchod
+ poradenství
+ velká spokojenost
+ nakupuji opakovaně
+ skvěle zabaleno

Avatar autora | 12.3.2021
Co jsem chtel, to jsem dostal, vymenou za penize.
Avatar autora | 12.3.2021
Spokojenost jako vždy!!! Je to TOP obchůdek! Velmi rychlé dodání :-)
Avatar autora | 12.3.2021
+ Vstřícnost, ochota, milé jednání

Avatar autora | 11.3.2021
+ Široký sortiment.
+ Rychlost dodání.
+ Výstižný popis zboží.
+ Poradenství s instalací, výběrem atd.
+ Prozákaznický přístup.

Vše v pořádku, nakupují pravidelně.
MD Avatar autora Martínek Daniel | 5.3.2021
Naprostá spokojenost. Velmi seriózní a vstřícné jednáni. Doporučuji všem.
Avatar autora | 5.3.2021
Jako vždy ochota při výběru!
Avatar autora | 5.3.2021
+ rychlost
+ příznivé ceny
+ velký výběr
- zatím nic

V tomto e-shopu jsem nakupovala už několikrát. Vždycky mě potěší velký výběr a rychlost dodání zboží. Ráda zde budu nakupovat i nadále.
M Avatar autora Michal R. | 4.3.2021
Vše v pořádku. Široký výběr, pan Mužíček v případě potřeby poradí, rychlé vyřízení objednávky. Nakupuji pravidelně.
Avatar autora | 4.3.2021
+ Rychlé jednání

Avatar autora | 1.3.2021
+ spolehlivost

Avatar autora | 26.2.2021
+ Hezké prostředí e-shopu

Všechno fajn, dělala jsem dvě objednávky, první na jedničku, u druhé jsem musela čekat, než zboží naskladní, na což jsem nebyla upozorněna, takže se dodání o něco protáhlo. Ale pak to odsýpalo. Objednala jsem trubicovou zářivku i se světelným aparátem, v němž už byla jedna zářivka zabudovaná, takže přišly dvě, jen u té zabudované nemám jak ověřit jakost a zda nebyla používaná...
Avatar autora (Administrátor) 21.6.2021
Dobrý den, moc Vám děkujeme za skvělé hodnocení, vážíme si toho. Co se týče té druhé "neobjednané" trubice uvnitř balení, jedná se o obyčejnou trubici určenou do domácností, která je do balení přidávána zdarma výrobcem svítidel. Samozřejmě je nová a nepoužitá. ;-) Mužíček
Avatar autora | 25.2.2021
Zboží dorazilo rychle a v pořádku.
Avatar autora | 24.2.2021
+ Rychlost
+ Kvalita
+ Sortiment

Avatar autora | 24.2.2021
+ Rychlost,sortiment

Stránka 1 z 20 , položek celkem: 398

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.