Hodnocení obchodu

5,0 174 hodnocení
Přidat hodnocení
5
171x
4
1x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora | 21.1.2019
Všem doporučuji, super komunikace, David je velice ochotný a rád poradí, super vše zabalené a dodané, jen spokojenost!!! Děkuji
Avatar autora | 21.1.2019
Vše v naprostém pořádku, rychlé dodání, super komunikace, doporučuji...
Avatar autora | 19.1.2019
Vše v pořádku, zboží doručeno do čtyř pracovních dní a v pořádku funguje. Jedinou nevýhodou produktu je pouze anglický návod k použití. Pro průměrného znalce angličtiny počtení tak na 20 minut.
Avatar autora 17.2.2019
Dobrý den Veroniko :-) Děkujeme za pozitivní hodnocení. Ta starost s angličtinou nás mrzí, standardně je český překlad přiložený u faktury. Zkuste k ní mrknout, jestli tam není. Pokud ne, moc se omlouváme za chybu a není problém ho doposlat mailem. Mějte se, Mužíček
Avatar autora | 14.1.2019
+ Rychlé vyřízení objednávky. Ochota při komunikaci, perfektní jednání.

Avatar autora 17.2.2019
Dobrý den pane Husníku, děkujeme za skvělé hodnocení. :-) Mužíček
Avatar autora | 13.1.2019
+ Skvělá komunikace
+ Ochota

Avatar autora 17.2.2019
Ahoj, i Tobě patří velký dík za recenzi, udělala nám radost. Měj se a zase někdy na viděnou. ;-) David M.
Avatar autora | 31.12.2018
Super - rychlost,spolehlivost...
Avatar autora 17.2.2019
Dobrý den, velice děkujeme za 100% hodnocení, ceníme si toho. ;-) Mužíček
Avatar autora | 18.12.2018
+ Bezvadná individuální konzultace

Avatar autora 17.2.2019
Velký dík patří i Vám, vážíme si toho. Mužíček
Avatar autora | 12.12.2018
+ super e-shop
+ rychle vyřízení objednávky
- žádná

Skvělý e-shop kde nakupuji pravidelně žárovky a výbojky do terária, krmivo pro krmný hmyz, potřeby pro agamu a pro pejska
Avatar autora 17.2.2019
Dobrý den, i Vám velice děkujeme za příspěvek a pochvalu. Udělala jste nám radost. Mužíček
Avatar autora | 9.12.2018
+ Dobrá komunikace

Avatar autora 17.2.2019
Děkujeme za pozitivní hodnocení. :-) Mužíček
Avatar autora | 6.12.2018
Obchod super když je potřeba kupuju zde pořád dokola
Avatar autora 17.2.2019
Dobrý den Kláro, vážíme si Vašeho hodnocení a jsme rádi, že se k nám vracíte. Děkujeme. Mužíček
JS Avatar autora | 3.12.2018
Jenom doporučuji ????????????????????
Avatar autora | 3.12.2018
+ Perfektně zabalené. i křehké zboží dorazí v pořádku...
+ Velmi dobré ceny...
+ Fungující poradenství...
+ Opravdu kvalitní zboží...

Vybavení pro terária jednoznačně kupovat tady...
J Avatar autora | 3.12.2018
Jsem velice spokojen.Ale jsem velice nespokojen z dopravcem PPL,který mne už po několikráte zklamal,jak z dodací lhutou,tak z pozdním zasláním SMS.A tentokrát řidič neměl ani terminál pro platbu kartou ani drobné na vrácení zbytku peněz.Vám děkuji za bezvadnou komunikaci. Přeji pěkný den.
Avatar autora | 28.11.2018
Expresní vyřízení a dodání. Pan Mužíček je mimo jiné vždy ochoten poradit s výběrem ne jenom osvětlení :)
DC Avatar autora | 31.10.2018
:-)
Avatar autora | 21.10.2018
+ Rychlé odeslání, super komunikace
+ Boží věcička, naše zelená drštička bude mít na Vánoce radost :)

Avatar autora 17.2.2019
Dobrý den Nikol, jsme moc rádi, že jste s nákupem u nás spokojená a Vaše hodnocení nám udělalo velkou radost. ;-) Mužíček
Avatar autora | 12.10.2018
+ Rychlé dodání

Avatar autora 17.2.2019
Dobrý den, moc děkujeme. Mužíček
Avatar autora | 12.10.2018
+ po objednani ihned prislo p.Muziček me vysel vstřic nemohl jsem poslat meila tak to swe mnou vyřešil k me spokojenosti

Avatar autora 17.2.2019
Dobrý den, velice děkujeme za kladnou recenzi. :-) Mužíček
Avatar autora | 5.10.2018
+ přehlednost
+ cena
+ rychlost

Avatar autora 17.2.2019
Dobrý den, děkujeme a jsme rádi, že jsme Vás potěšili. Mužíček
DB Avatar autora | 3.10.2018
Zboží dorazilo do druhého dne po objednání.

Stránka 1 z 9 , položek celkem: 178

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.