DŮLEŽITÉ - eshop TeraSvět.cz nadále odesílá vaše objednávky. Nicméně jsme omezili možnosti přepravy - aktuálně odesíláme pouze přes DPD. Pokud objednáte zboží s platbou na dobírku při převzetí je možné platit pouze kartou, hotovost přepravci nepřijímají.

Hodnocení obchodu

5,0 258 hodnocení
Přidat hodnocení
5
251x
4
4x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 30.1.2020
+ Rychle a bezproblémů

Po několika nákupech se nedá říct nic jiného než to že je to skvělý shop. Jen doporučuji.
Avatar autora | 27.1.2020
+ Vede ho zkušený chovatel pan Mužíček
- Malá objednávka byla zabalená ve zbytečně velké krabici

Avatar autora | 24.1.2020
Jednoznačne odporúčam, skvelý prístup ku zákazníkom
Avatar autora | 24.1.2020
+ Nejlepší, nejrychlejší

Avatar autora | 24.1.2020
+ Poradenství chovatele, doporučí.
+ Rychlé dodání, kvalitní zabalení.

Avatar autora | 20.1.2020
+ rychlé jednání

Avatar autora | 15.1.2020
Jako vždy perfektní
Avatar autora | 11.1.2020
+ Rychlost, ochota, profesionalita

Vše jak ma být
Avatar autora | 8.1.2020
+ rychlé doručení, velká spokojenost s obchodem i s objednaným zbožím, výborná komunikace a poradenství, doporučuji

Avatar autora | 31.12.2019
DAKUJEM VAM VELMI PEKNE.TRUBICA MI DOSLA V PORIADKU.BOLA PERFEKTNE ZABALENA TAKZE Z TOVAROM SOM SPOKOJNI.
Avatar autora | 30.12.2019
Objednáte,pokud náhodou něco nemají,okamžitě vás kontaktují a řeší to s vámi.Dohoda super,rychlé dodání,jsem velmi spokojená.
Avatar autora | 18.12.2019
+ Rychlé dodání, super komunikace

Objednal jsem si UVC zářivku a předtím jsem se ještě přes e-mail pana Mužíčka ptal na nějaké infrmace o tomto světle a komunikace byla skvělá. Když pak zářivka dorazila, byla dobře zabalená a přišla naprosto v pořádku. Celkově jsem spokojen
Avatar autora | 16.12.2019
Rychlost doručení, sortiment zboží, odborné poradenství
Avatar autora | 13.12.2019
super rychlé doručení, spokojenost s obchodem i s objednaným zbožím, doporučuju
Avatar autora | 7.12.2019
+ Super,pán dokonce reaguje ve svém volném čase.Skvělý obchod.

Avatar autora | 17.11.2019
+ KVALITA, zkušenosti, super člověk

JK Avatar autora Jan Kvasnička | 16.11.2019
Objednávky vždy příjdou v pořádku. Pan Mužíček se vším ochotně poradí. S obchodem maximální spokojenost!
ML Avatar autora Matej Landl | 13.11.2019
Pan Mužíček je velmi ochotný milí a príjemný človek
JM Avatar autora Jana Matějovská | 7.11.2019
Mohu vřele doporučit. Objednávala jsem topnou folii a jsem moc spokojená. Zboží bylo precizně zabalené a rychle dodané. Sortiment tohoto obchodu uspokojí i náročnějšího zákazníka. Skvělá komunika je plus. Doporučuji všem!
Avatar autora | 29.10.2019
+ Rychlost dodání, sortiment

Stránka 1 z 14 , položek celkem: 263

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.