Hodnocení obchodu

5,0 491 hodnocení
Přidat hodnocení
5
482x
4
5x
3
2x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 7.1.2022
+ Rychlost

Avatar autora | 3.1.2022
+ rychlost

Avatar autora | 27.12.2021
+ výběr zboží, komunikace

Avatar autora | 25.12.2021
Jsem velmi spokojen
Avatar autora | 23.12.2021
+ výběr, cena, rychlost doručení
- možná jen větší výběr substrátu, abych mohl nakoupit vše v jednom obchodě, ale jinak nelze nic, nic vytknout, fakt super obchod i přístup =)

Avatar autora | 22.12.2021
Dobrý den* Já i moje vodní želva tento výrobek upřímně doporučujeme* Nemusíte ho totiž nechat jen stát - vytváří krásný most a jeskyni pro menší želvy - ale při určitém naklonění se nechá použít třeba i do stavebnice pro ty větší želvy* S panem prodavačem jsem mluvila i osobně telefonem -byl moc hodný. Ještě jednou moc děkuji a přeji hezké Vánoce
Avatar autora | 16.12.2021
+ Rychlost
+ Vždy mají co potřebují

Avatar autora | 16.12.2021
+ Rýchle odoslanie
+ Kvalitne zabalené
- Nemá žiadnu

Avatar autora | 15.12.2021
+ Osobní přístup.
+ Rychlé dodání
+ Zkušenosti s chovem plazů

Poradili s optimálním osvětlením terária.
Avatar autora | 14.12.2021
+ Rychlé dodání perfektní domluva
+ Dobře zabaleno
+
+ Poradí nebo doporučí alternativy

J Avatar autora Jan Z. | 14.12.2021
+ rychlost a kvalita, naprostá spokojenost
Avatar autora | 13.12.2021
Vše v pořádku, rychlost dodání.
Avatar autora | 2.12.2021
+ obrovský výběr zboží

Avatar autora | 29.11.2021
Spokojenost už pár let jako vždy LP
Avatar autora | 29.11.2021
Vše v pořádku a rychlé jako vždy
Avatar autora | 28.11.2021
Vše dodáno rychle a vyhovuje jak má.
Avatar autora | 26.11.2021
+ Komunikace, produkty - vše bezva

Velmi milé jednání, rychlé dodání, zboží dobře zabaleno. Velká spokojenost. Moc děkuji za VŠE i za dárek. :-)
Avatar autora | 25.11.2021
+ Rychlé vyřízení objednávky.

Avatar autora | 25.11.2021
okamžité odeslání.
K Avatar autora Kristyna | 23.11.2021
V tomto eshopu najdu vždy co potřebují. Nemá chybu.:)

Stránka 1 z 25 , položek celkem: 500

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné