Hodnocení obchodu

5,0 242 hodnocení
Přidat hodnocení
5
235x
4
4x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora Jan Kvasnička | 16.11.2019
Objednávky vždy příjdou v pořádku. Pan Mužíček se vším ochotně poradí. S obchodem maximální spokojenost!
ML Avatar autora Matej Landl | 13.11.2019
Pan Mužíček je velmi ochotný milí a príjemný človek
JM Avatar autora Jana Matějovská | 7.11.2019
Mohu vřele doporučit. Objednávala jsem topnou folii a jsem moc spokojená. Zboží bylo precizně zabalené a rychle dodané. Sortiment tohoto obchodu uspokojí i náročnějšího zákazníka. Skvělá komunika je plus. Doporučuji všem!
Avatar autora | 29.10.2019
+ Rychlost dodání, sortiment

Avatar autora | 24.10.2019
+ spolehlivost
+ rychlost
+ velký výběr, dobrý ceny
+ férový přístup, dobrá domluva, možnost výběru doručení, možnost dovozu i na burzy
- o ničem nevím

Avatar autora | 14.10.2019
vše v pořádku i dobře zabaleno
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Dobrý den Renato, velice děkujeme za pěkné hodnocení. Mějte se. Mužíček
Avatar autora | 7.10.2019
Obchod je víc než skvělý
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Dobrý den, moc Vám děkujeme Kláro, vážíme si toho. ;-) Mužíček
Avatar autora | 1.10.2019
Veliká spokojenost
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Zdravím, jsme rádi, že jste byl spokojený/á. Děkujeme za hodnocení. Mužíček
Avatar autora | 30.9.2019
+ Rychle vyřízená objednávka
+ Všecho přišlo v pořádku
+ Dobrá komunikace

Nejlepší E-Shop ve kterém jsem nakupoval
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Dobrý den pane Eichlere, to moc rádi slyšíme. :-) Děkujeme. Mužíček
Avatar autora | 24.9.2019
+ Rychlost, sortiment

Profíci
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Dobrý den, moc Vám děkujeme ;-) Mužíček
Avatar autora | 20.9.2019
velmi dobry
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Zdravíme Vás Zdeňku, pěkně děkujeme za Vaše hodnocení. Mužíček
Avatar autora | 15.9.2019
velmi vstřícné jednání, nadstandartní služby, rychlé jednání
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Dobrý den, velké poděkování za pochvalu. Mužíček
Avatar autora | 11.9.2019
+ rychlost , spolehlivost, kvalita
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Zdravím, moc Vám děkujeme, ceníme si toho. Mužíček
Avatar autora | 10.9.2019
+ sortiment a kvalita produktů
+ přehlený webshop a popis produktů
+ rychlost dodání
+ rozumné ceny proti konkurenci

Byl to první nákup a milé překvapení. Vše dorazilo rychle a v pořádku. Doporučuji!
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Dobrý den Jirko, moc Vám děkujeme za super hodnocení a budeme doufat, že se k nám zase někdy vrátíte. ;-) Mužíček
Avatar autora | 8.9.2019
+ super rychlé dodání, pán poradil, co koupit, moc děkuji a doporučuji všem

Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Zdravím, děkujeme a jsem rád, že jsem mohl poradit. Mějte se. Mužíček
Avatar autora | 5.9.2019
+ Rychlé dodání.
+ Široký sortiment.
+ Příznivé ceny.
+ Zákaznický servis.

Vše ok, nakupuji pravidelně. Mohu jen doporučit.
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Zdravíme a moc děkujeme za poctivou recenzi ;) Mužíček
Avatar autora | 2.9.2019
+ Velký výběr, rychlé dodání
+ Dobré ceny, komunikace na facebooku

Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Dobrý den Tomáši, velký dík za super hodnocení ;) Mužíček
Avatar autora | 30.8.2019
Už po několikáté naprostá spokojenost...
Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Ahoj Krokouši, díky za skvělé hodnocení ;) David M.
Avatar autora | 21.8.2019
+ Objednávka je vyřízena neprodlen, objednané zboží je distupné

Avatar autora (Administrátor) 10.12.2019
Dobrý den :) Jsme rádi, že jste byl s naším obchodem spokojený ;-) Mužíček
Avatar autora Anna Žáčková | 14.8.2019
Objednávka byla velmi rychle zpracována a doručena i na Slovensko během dvou dní. Všechno zboží bylo hezky zabaleno a vše bylo doručeno skladně a v pořádku. Určitě se obrátím na tento obchod, kdykoliv budu něco potřebovat.

Stránka 1 z 13 , položek celkem: 247

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.